Tak na čem vyděláte vy …



10.6.2016

aneb spolupráce s Angličtinou

Také hledáte nějaký zajímavý přivýdělek anebo hlavní příjem? Myslíte si, že jde získat příjem zadarmo – bez práce? Já vám rovnou odpovím, že to prostě NEJDE!

Tak schválně, jaká komodita či služba je nejzajímavější pro prodej? Mnoho lidí hledá tu nejatraktivnější, nejzajímavější, nejvíce sexy, výdělečnou a já nevím jaký ještě jiný přívlastek zvolit pro nějakou komoditu či službu. Jenže každý už něco nabízí, každý už něco prodává … lze najít něco unikátního?

Je to velmi těžké – vybrat věc, která se prodává jednorázově anebo něco, co se prodává stále dokola?

Mnoho lidí zkouší prodávat třeba na Amazonu … konkrétně káva je velmi zajímavou komoditou (jedna z nejvíce opakovaně nakupovaných komodit). Ale mezi námi – jakou máte šanci mě přesvědčit, že mám vyzkoušet vaši kávu, když mně chutná káva Exklusive od Tchiba? Nemáte šanci … pro mě je to něco, z čeho mám potěšení a měnit to nebudu (několikrát jsem to zkoušel a byl jsem zklamaný).

Jakou službu chcete zvolit, kterou oslovíte půlku národa? Bohužel stříhání vlasů, masáže a podobně to nebudou … jsou to lokální služby. Taková služba musí být online!

Tak já vás nebudu napínat … zajímavou službou je výuka angličtiny – tu poptává 50 % dospělé populace (alespoň v ČR), a škola jim to nemůže nabídnout (ostatně, není divu, protože to kolikrát ani do maturity nezvládla většinu lidí naučit).

Jenže je tu druhá úroveň problému – angličtina je tááááák vysoké konkurenční prostředí, že přece již nemá ani smysl s něčím vstupovat na trh. Schválně, zeptejte se strýčka Googla, kolik odpovědí dostanete na slovo: angličtina. Přes 18.000.000 výsledků … no to je přece děs!

Jak vidíte, tohle moc unikátní prostě není! A tak je nutné přijít s něčím unikátním … co třeba jiná metoda, která bude trošku jiná. Jo, můžete najít angličtinu s hypnózou … a budou vám slibovat, že se to naučíte za týden. Hloupost … to už většina lidí zjistila; za týden se anglicky prostě nenaučíte a navíc: hypnóza je jen jakési vylepšení stávajících metod. Takže reálně: pokud tu metodu zvládnete, naučíte se jazyk za cca 80 % času běžných školních metod. Ale tím už asi moc lidí neoslníte.

Všimli jste si, že školní metody používají biflování, jako naprostý základ učení? A také, že vás nutí přemýšlet v pojmech podmět, předmět, přísudek a podobně? A vůbec … když mluvíte česky – také tak přemýšlíte? Školní metody jsou bohužel velmi zastaralé a málo funkční 🙁 – mnoho lidí se 1 rok po maturitě ani nedomluví. Bohužel to platí pro většinu lidí dodnes. Já osobně jsem tím zářným příkladem – na mě školní metody ne a ne a ne fungovat. Myslel jsem si, že jsem hloupý – a přitom jsem dosáhl nejvyššího možného vzdělání. A tak jsem zapojil mozek, selský rozum a zkušenosti ze světa. Zjistil jsem, že nejúčinnější metody jsou přirozené metody, takové, které nepopírají nás, které nás nestresují a nenutí nás biflovat.

A je tu metoda Imitum – metoda, která vychází z již jiných ověřených metod – ostatně, více najdete na WEBu ve 14 jazykových mutacích na www.imitum.com, včetně češtiny. A tuto metodu již vyzkoušelo více jak 5 mil. lidí na celém světě! Imitum – imitace – bez biflování – bez přímého učení gramatiky = unikátní vlastnosti jedinečné metody!

Z této metody pak vychází i kurzy klasické angličtiny, obchodní angličtiny a angličtiny pro děti na ZŠ pod názvem Angličtina bez biflování – česká verze: www.anglictina-bez-biflovani.cz, slovenská: www.anglictina-bez-biflovania.sk a ruská: www.englishwithoutcramming.ru

Máme tu tedy unikátní produkt, kterým můžeme oslovit 50 % dospělé populace v ČR, což je cca 2 miliony lidí (nepočítáme studenty, a ani důchodce). Pokud správně zvládnete marketing, tak produkt můžete prodat asi tak 1-2 % lidí, což je 20-40.000 zákazníků. Správný marketing + unikátnost metody + vysoká poptávka může být více jak 2 %, ale zůstaňme jen u nich. Je-li cena produktu 5000 Kč, pak celkový obrat může být 200 miliónů korun a vy můžete formou Affiliate spolupráce získat od 30 do 40 %, tzn. od 60 do 80 mil korun. Bavíme se jen o ČR. Na Slovensku je to poloviční potenciál a v Rusku 16x větší potenciál …… neeeee, nezbláznil jsem se 🙂 🙂 🙂

A teď se vás drze ptám, znáte jinou komoditu či službu s takovou poptávkou a s takovou úspěšnou, unikátní výukovou platformou a s takovým obchodním potenciálem?

Tak začít můžete registrací v Affiliate programu na adrese (jsou tam i obchodní podmínky): affiliate.anglictina-bez-biflovani.cz/prihlaseni

Jak to funguje? Samozřejmě žádné vstupní poplatky (doplněno dle vašich dotazů). Propagujete vstupní stránku, kterých máme několik – začít můžete stránkou pro stažení eBooku zdarma, která je na adrese www.anglictina-bez-biflovani.cz/naucit-se-anglicky-za-jeden-rok. Tu adresu jen doplníte o kód z Affiliate programu a pak je tento kontakt evidován na vás! Například link na měření kliku přes mě má tvar: www.anglictina-bez-biflovani.cz/naucit-se-anglicky-za-jeden-rok/?a_box=mhks2txx

Můžete také použít další přistávací stránky, jako například:

Pro jiné jazykové mutace dostanete také seznam stránek – záleží to jen na vás (eBook ve slovenštině je zde: www.anglictina-bez-biflovania.sk/naucit-sa-anglicky-za-jeden-rok, v ruštině zde: http://www.englishwithoutcramming.ru/vyuchit-angliyskiy-yazyk-v-techenie-odnogo-goda).

Tak co? Jdete do toho s námi? Nebo znáte lepší příležitost? Napište mi …

Obchodní podmínky spolupráce a registrace jsou zde: affiliate.anglictina-bez-biflovani.cz/prihlaseni

Hezký usměvavý den,

Pavel

A jak se na to díváte vy?